Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

President


Ξεκίνησα δειλά δειλά τις φωτογραφίσεις νέου τύπου. Εφεξής τα πακέτα θα εικονίζονται ένα ένα και σε μεγαλύτερη κλίμακα. Καθώς αυτό επιτρέπει και την ομαδοποίηση των φωτογραφιών ανά μάρκα, οι αναρτήσεις θα συμπληρώνονται όσο θα έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες.

Αρχίζουμε με τα President, την πρώτη μάρκα που έβγαλε πακέτο των 30 στην Ελλάδα. 

1. President, King size σκληρό, πακέτο των 30.




2. President Lights, King size σκληρό, πακέτο των 30.




3. President Ultra, King size σκληρό, πακέτο των 30.



Πιστεύω ότι αυτή πρέπει να είναι η πλήρης σειρά εκείνης της εποχής, εκτός αν υπήρχε και τέταρτη διαβάθμιση ελαφρότητας.



4. President, King size σκληρό,
πακέτο των 20 από ΗΠΑ.



 .

Το αμερικάνικο President παράγεται από την Pave Inc..

3 σχόλια:

Βιργίνιος είπε...

'νταξει, αυτά τα President είναι όλα τα λεφτά...βγήκαν οταν ήμουν γυμνάσιο, νομίζω το 93-94 ή κάτι τέτοιο τελος πάντων. Πολύ καλή λύση για οικονομία, αλλά ως τσιγάρο (απ'οσο θυμάμαι) δεν ελεγε τίποτα. Αντικαταστάθηκε πρόσφατα από τα 30αρια Assos. Πάντως για την εποχή ήταν πρωτοποριακή η κίνηση του Παπαστράτου. Μαζί με το Mild 25 ήταν τα φθηνά και πολλά τσιγάρα που απευθύνονταν σε πολύ κόσμο.

Πέπε είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τα PRESIDENT τα θυμάμαι σαν τη φθηνή λύση του Παπαστράτου για φοιτητόκοσμο! Πρώτα βγήκε το FULL FLAVOR και το LIGHTS και μετά από μερικούς μήνες το ULTRA. Με ένα 500άρικο έπαιρνες 30 τσιγάρα λίγο πιο λεπτά σε σχέση με τα κανονικά, με απλώς ανεκτό χαρμάνι American Blend και με ένα κιτς Αμερικάνικο πακέτο. Εντάξει, το Marlboro τότε έκανε 550 με 600 δραχμές. Οπότε οι νέοι..."τσίμπησαν"! ΄'Οχι όμως για πολύ....!

Βασίλης