Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Kent


Kent Nanotek 2.0, από Ουκρανία. Εμπρός και πίσω όψη.

Αυτό το κουλό πακέτο δεν ανήκει στο κύριο σώμα της συλλογής μου. Το μάζεψα αυτές τις μέρες από το δρόμο. Υπάρχει κάποιος μόνιμος καπνιστής του στη γειτονιά, γιατί στο ίδιο ακριβώς σημείο ξαναβρήκα κι άλλες φορές.
Το μήκος είναι King size, αλλά το πάχος του πακέτου πολύ μικρότερο από ένα κλασικό πακέτο, παρόλο που είναι των 20 τσιγάρων. Θα είναι κάποιο είδος slim (αν και τα slim συνήθως είναι μεγαλύτερου μήκους).
Όπως διαβάζουμε ξεκάθαρα, είναι τσιγάρο νανοτεχνολογίας και μάλιστα γενεάς 2.0. Τρέχα γύρευε τι σημαίνει αυτό. Πιθανότατα τίποτε.
Θα ήταν ωραίο χωρίς το νεκροτάμπελο. Το σκληρό ιλουστρασιόν χαρτόνι, όπως στα Νταβίντοφ Μάγκνουμ αλλά μαύρο, και οι ασημί μετακομπιουτερέ γραμμίτσες, δε βγαίνουν καλά στη φωτογραφία. Δεν το βρίσκω συμπαθητικό, έχει λίγο την ψυχρότητα της υψηλής τεχνολογίας, αλλά το στυλ που επιδιώκει το πετυχαίνει. 


6 σχόλια:

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Aυτα τα βρηκα στο αεροδρομειο Μακεδονια στα Dutty Free. Μάλιστα είχε και σε κοκκινη εκδοχη ,καθως και KENT Silver,όπως και KENT White.Τους ρωτησα για ποιον τα φερνουν όλα αυτα και μου ειπαν πως τα αγοραζουν Ασιατες και ΑνατολκοΕυρωπαιοι τουριστες.

Βιργίνιος είπε...

Ειχα την εντυπωση (λανθασμένη προφανώς) οτι αυτή η σειρά των ΚΕΝΤ κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Στην Κύπρο κυκλοφορεί εδώ και 2 χρονια σχεδόν. Για επιτυχία δεν ξερω, το ιδιο και για τη νανοτεχνολογια...

Πέπε είπε...

Μπορεί και να κυκλοφορεί. Το ότι κάποιος τα έφερε από Ουκρανία επειδή ίσως του έρχονταν φτηνότερα (λογικά Ουκρανός εγκατεστημένος εδώ που επισκέφτηκε τη χώρα του) δεν το αποκλείει.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Μπα δεν κυκλοφορει. Και το κανονικο το ΚΕΝΤ δηλαδη απορω πως συνεχιζει να υπαρχει,αφου και οι λιγοστοι γεροι που το καπνιζαν,μετα το high teck πακετο εκοψαν λασπη. Παλαιωτερα το ΚΕΝΤ ειχε αρκετη κινηση και ήταν απο τα αγαπημενα μου τσιγαρα ενω για την εποχη ειχαν και λιγοτερη πισσα και νικοτινη 11 και 0,9 αν θυμαμαι καλα,που τοτε φανταζε ψιλοαερας.

Ανώνυμος είπε...

Πέτρο ακριβώς στην Αθήνα μέχρι πριν λίγα χρόνια που έγινε η αλλαγή συναντούσες κάτι γερόντια να το καπνίζουν ειδικά σε μια πλατεία κοντά στο σπίτι μου έβλεπα αρκετά συχνά πακέτα ΚΕΝΤ όταν περνούσα. Από τότε που έγινε η αλλαγή έχω δει μόνο 2 γριές να το καπνίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Νανοτεχνολογία 2 κιόλας ε;;;;;


Ε! ρε τι άλλο θα δούμε για να πουλήσουνε.

Σε λίγο και ο Καρέλιας θα βγάλει από την κασετίνα το "Αθήνα - Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη" και θα γράψει "Δίας - Κρόνος - Ανδρομέδα".